Contour line
San Simon Resort Izola

Slovenska obala

Dobrodošli na Obali!

Slovenska obala je polna očarljivih mest, ki vas bodo s svojo naravno in kulturno dediščino navdušila, ob tem pa je na voljo še ogromno skritih biserov, ki čakajo na vas, da jih odkrijete.

Vodiči po okolici

Vodiči po okolici

Vodiči po okolici

Za vas smo pripravili vodiče, ki vam bodo pomagali pri odkrivanju lepot slovenske obale. Sprehodite se po Kopru in se povzpnite na vrh zvonika za najlepši razgled, odkrijte glamurozno preteklost Portoroža, užijte najlepše vedute v Piranu, sprostite se med sprehajanjem po izolskih ozkih ulicah in v zaledju odkrijte, zakaj so domačini vedno nasmejani.

Poglejte vodiče
Znamenitosti Obale

Znamenitosti Obale

So vam bolj pri srcu naravne ali kulturne znamenitosti? Na Obali vam ni treba izbirati med obema možnostma, saj vsega najdete v izobilju. Med sprehajanjem ali kolesarjenjem občudujte visoke strunjanske klife in pod njimi uživajte v najlepših plažah na tem območju, obiščite zgodovinske stavbe Kopra in Portoroža, občudujte piransko mestno obzidje, sprehodite so po portoroški Forma Vivi in v Krajinskem parku Sečoveljske soline spoznajte starodavni postopek pridobivanja piranske soli.

Spoznajte znamenitosti
Poklon bonovi